AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla çalışmak

Kahve falında patronla çalışmak

Kahve falında patronla çalışmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında patronla çalışmak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında patronla çalışmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski patronla çalışmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek çok pişmanlık duyacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında patronla öpüştüğünü görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronla uyumak çok hayır duası alacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında patrondan zam almak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında patronun hanımını görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patron oğlu görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir