AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla uyumak

Kahve falında patronla uyumak

Kahve falında patronla uyumak eline çok büyük kazanç geçeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Kahve falında patronla uyumak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında patronla uyumak daha çok saygı ve destek göreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski patronla kavga etmek zinde kalacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patronla yakınlaşmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında patronları görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında patronu öldürmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde patronu görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patron eşi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, şansa delalettir.

Kahve falında patron karısını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir