AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla öpüştüğünü görmek

Kahve falında patronla öpüştüğünü görmek

Kahve falında patronla öpüştüğünü görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güzel günler yaşayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında patronla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında patrondan övgü almak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında patrondan azar işitmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında patronun öptüğünü görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında patrondan kaçmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında patronun aşık olduğunu görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında patron eşi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kendini patron olarak görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan tokat yemek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir