AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun hanımını görmek

Kahve falında patronun hanımını görmek

Kahve falında patronun hanımını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, isyan edeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında patronun hanımını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Kahve falında patron hanımı görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında patronun hanımını görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını boşamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımla kavga etmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalettir.

Kahve falında hanımıyla tartışmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hanımının kaçtığını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımının doğurduğunu görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Kahve falında dayımın hanımını görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir