AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan izin almak

Kahve falında patrondan izin almak

Kahve falında patrondan izin almak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, haberler alacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulur.

Kahve falında patrondan izin almak gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında patrondan izin almak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerden izine gelmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının sonsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir eve izinsiz girmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evine izinsiz girmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ayak izini görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında izinli olmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Kahve falında yılanın izini görmek ekmeğinin azalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir