AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla tartışmak

Kahve falında patronla tartışmak

Kahve falında patronla tartışmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çekilen acıların unutulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Kahve falında patronla tartışmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Kahve falında patronla tartışmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında patronuyla tartışmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski patronla tartışmak güçten ve takatten düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında ölülerle tartışmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında babasıyla tartışmak fenalıkta bulunmaya, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir