AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan para istemek

Kahve falında patrondan para istemek

Kahve falında patrondan para istemek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, mevki makam sahibi olunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında patrondan para istemek gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Kahve falında patrondan para istemek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına işaret eder.

Kahve falında patrondan zam istemek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet eder.

Kahve falında patronundan para almak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan kağıt para almak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan para almak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan para almak mallarının artacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrondan bozuk para almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir