AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini patron olarak görmek

Kahve falında kendini patron olarak görmek

Kahve falında kendini patron olarak görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini patron olarak gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari iş ya da ilişkilerinizi testten geçirebilir veya sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında patronu dövmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında patronun hanımını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında patronuyla konuştuğunu görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan para aldığını görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında patron olmak çok güzel işlere gireceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla el sıkışmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında patronla sohbet etmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir