AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla dans etmek

Kahve falında patronla dans etmek

Kahve falında patronla dans etmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla dans etmek gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Kahve falında patronla dans etmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda dans etmek rahat geçinerek yaşayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip dans etmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müzikle dans etmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, darlanacağına inanılır.

Kahve falında damatla dans etmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, düşmanından uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında havada dans etmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla dans etmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir