AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun para verdiğini görmek

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek şöhret ve itibar kazanacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun para verdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında patrondan kağıt para almak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan bozuk para almak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan para almak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan para istemek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski patrondan para almak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan para aldığını görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir