AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan altın almak

Kahve falında patrondan altın almak

Kahve falında patrondan altın almak çok rahat edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan altın almak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız doğru iletişim kurmalı veya iletişim ağınızı geliştirmelisiniz.

Kahve falında patrondan altın almak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında patronla konuştuğunu görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında patronu iyi görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında patron dövmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patron kızı görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında patronla gezmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, alım gücünde yükselme olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronundan para almak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir