AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron kızı görmek

Kahve falında patron kızı görmek

Kahve falında patron kızı görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine alamet eder.

Kahve falında patron kızı gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında patron kızını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında patron kızı görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla çalışmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronu misafir etmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patron görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında patrondan kaçmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla evlenmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında patronla namaz kılmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir