AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona küsmek

Kahve falında patrona küsmek

Kahve falında patrona küsmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, zor günlerin biteceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında patrona küsmek gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında patrona küsmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında patrona kahve yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında patrona para vermek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrona hizmet etmek ticarete adım atacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında patrona aşık olmak üzüntüden sonra ferahlamaya, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında patrona su vermek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında patrona sarılmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında patrona çay ikram etmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sabrını zorlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir