AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona çay ikram etmek

Kahve falında patrona çay ikram etmek

Kahve falında patrona çay ikram etmek hastalıkların uzak duracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında patrona çay ikram etmek gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında patrona çay ikram etmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalettir.

Kahve falında patrona çay vermek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patrona aşık olmak zararını tamamen kapatacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında patrona bağırmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında patrona küsmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında patrona su vermek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında patrona kahve yapmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona para vermek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir