AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona kahve yapmak

Kahve falında patrona kahve yapmak

Kahve falında patrona kahve yapmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında patrona kahve yapmak gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında patrona kahve yapmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında patrona küsmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında patrona aşık olmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında patrona çay ikram etmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrona sarılmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrona su vermek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Kahve falında patrona bağırmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir