AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona su vermek

Kahve falında patrona su vermek

Kahve falında patrona su vermek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kolaylığa kavuşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrona su vermek gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında patrona su vermek sevindirici şeyler duymaya, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrona bağırmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında patrona küsmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Kahve falında patrona kahve yapmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işarettir.

Kahve falında patrona yardım etmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında patrona kızmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulur.

Kahve falında patrona hizmet etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında patrona çay vermek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir