AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona aşık olmak

Kahve falında patrona aşık olmak

Kahve falında patrona aşık olmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında patrona aşık olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir.

Kahve falında patrona aşık olmak şansın ve bahtının da açılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında patrona küsmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında patrona para vermek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, malını ve canını riske edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patrona yardım etmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrona yemek vermek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında patrona bağırmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir