AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona sarılmak

Kahve falında patrona sarılmak

Kahve falında patrona sarılmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrona sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında patrona sarılmak çok zor zamanlar geçirileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona çay vermek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında patrona hizmet etmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında patrona küsmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işarettir.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak sevineceğine ve mutlu olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrona bağırmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında patrona yardım etmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir