AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona para vermek

Kahve falında patrona para vermek

Kahve falında patrona para vermek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, akıllı adımlar atacağına, işlerin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrona para vermek gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında patrona para vermek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrona su vermek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında patrona sarılmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında patrona hizmet etmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, hanesine güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında patrona bağırmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında patrona çay vermek yolculuğa, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrona küsmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir