AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona hizmet etmek

Kahve falında patrona hizmet etmek

Kahve falında patrona hizmet etmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrona hizmet etmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında patrona hizmet etmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında patrona aşık olmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrona çay ikram etmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulur.

Kahve falında patrona para vermek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında patrona yardım etmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında patrona kızmak karlı ortaklıklara gireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrona yemek vermek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında patrona kahve yapmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir