AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona sarıldığını görmek

Kahve falında patrona sarıldığını görmek

Kahve falında patrona sarıldığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, refaha erişileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında patrona sarıldığını gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Kahve falında patrona sarılmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında patrona kahve yapmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona su vermek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında patrona küsmek gözünün de gönlünün de doyacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine inanılır.

Kahve falında patrona yardım etmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yükseldikçe yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında patrona çay ikram etmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında patrona hizmet etmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir