AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona bağırmak

Kahve falında patrona bağırmak

Kahve falında patrona bağırmak şansın yüzüne güleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, bolluk içinde yaşanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında patrona bağırmak gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında patrona bağırmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında patrona yemek vermek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrona aşık olmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrona kahve yapmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona para vermek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrona çay vermek terfi edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir