AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan azar işitmek

Kahve falında patrondan azar işitmek

Kahve falında patrondan azar işitmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kazancın devamlı olacağına, isabetli adımlar atacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan azar işitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında patrondan azar işitmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında patronundan azar işitmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında azar işitmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürden azar işitmek işlerin ve düzenin bozulacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan azar işitmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında evliyadan azar işitmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında hocadan azar işitmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmenden azar işitmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir