AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen patronunu görmek

Kahve falında ölen patronunu görmek

Kahve falında ölen patronunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen patronunu gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Kahve falında patronu görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun değiştiğini görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında patronun hanımını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında patronuna aşık olmak hastalıkların sona ereceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında patrondan azar yemek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan izin almak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında patrondan zam almak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir