AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş patronunu görmek

Kahve falında ölmüş patronunu görmek

Kahve falında ölmüş patronunu görmek zor durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş patronunu gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronun koluna girmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronu hamile görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronuyla sohbet etmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi patronunu görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine işaret eder.

Kahve falında patronları görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronundan para almak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir