AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan fidanı dikmek

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında incir fidanı dikmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında domates fidan dikmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal fidanı dikmek elinin sıkışacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işarettir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek ruhsal korkularından da arınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek birçok kişiye yardım edeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük fidan dikmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir