AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal fidanı dikmek

Kahve falında portakal fidanı dikmek

Kahve falında portakal fidanı dikmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayattan yana keyif bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Başkalarını takip etmek yerine kendi yolunuzu kendiniz çizin.

Kahve falında portakal fidanı dikmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında portakal fidanı görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates fidan dikmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fidan dikmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir fidanı dikmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında gül fidanı dikmek eksiklerinin farkına varacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir