AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir fidanı dikmek

Kahve falında incir fidanı dikmek

Kahve falında incir fidanı dikmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, başarılarını ispat edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, uzun sohbetler edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Kahve falında incir fidanı dikmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında incir fidanı görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında domates fidan dikmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fidan dikmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında biber fidanı dikmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir