AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında beyaz çorap görmek

Kahve falında ayağında beyaz çorap görmek

Kahve falında ayağında beyaz çorap görmek yokluk içine düşeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayağında beyaz çorap gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ayağında beyaz çorap görmek doyasıya hasret gidereceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giymek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çoraplı ayak görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çorapsız ayak görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını çorapsız görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek özlem gidereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir