AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik giydiğini görmek

Kahve falında patik giydiğini görmek

Kahve falında patik giydiğini görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Kahve falında patik giydiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında patik giydirmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil patik giymek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında örgü patik giymek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında patik giymek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patik giydiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa patik giymek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz patik giymek her isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir