AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik giymek

Kahve falında patik giymek

Kahve falında patik giymek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında patik giymek gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında patik giydiğini görmek beklenmedik kapıların açılmasına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında örgü patik giymek küslerin ve dargınların barışacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa patik giymek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına patik giymek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil patik giymek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işarettir.

Kahve falında patik giydirmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Kahve falında yün patik giymek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir