AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa patik giymek

Kahve falında ayağa patik giymek

Kahve falında ayağa patik giymek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kötü günler yaşayacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa patik giymek gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Kahve falında ayağa patik giymek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına patik giymek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında örgü patik giymek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patik giydirmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı patik giymek duygularının karşılığını alamayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında patik giymek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil patik giymek sadece makamının değil kazancının da artacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir