AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil patik giymek

Kahve falında yeşil patik giymek

Kahve falında yeşil patik giymek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, tatsızlıklar çıkacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil patik giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerde maddi kökenli tartışmalar veya zıtlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil patik giymek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Kahve falında patik giymek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında örgü patik giymek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz patik giymek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında patik giydirmek kötü günleri geride bırakacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün patik giymek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına patik giymek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatının iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir