AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe patik giydirmek

Kahve falında bebeğe patik giydirmek

Kahve falında bebeğe patik giydirmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa patik giymek rakiplerine büyük fark atacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patik giydiğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil patik giymek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında ayağına patik giymek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı patik giymek işinde terfi edeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz patik giymek iyi anlaşacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında patik giydirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir