AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik giydirmek

Kahve falında patik giydirmek

Kahve falında patik giydirmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında patik giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek çok önemli noktalara geleceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa patik giymek kazancının katbekat artacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında patik giydiğini görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz patik giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patik giydirmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil patik giymek işlerinin yaver gideceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulur.

Kahve falında yün patik giymek sorunların üstüste geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patik giymek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir