AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü patik giymek

Kahve falında örgü patik giymek

Kahve falında örgü patik giymek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında örgü patik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında örgü patik giymek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örgü patik görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işaret eder.

Kahve falında örgü patik almak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yün patik giymek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, başarıların çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patik giydiğini görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil patik giymek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında patik giydirmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir