AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz patik giymek

Kahve falında beyaz patik giymek

Kahve falında beyaz patik giymek sevdiğini söyleyeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz patik giymek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz patik giymek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü patik giymek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalettir.

Kahve falında patik giydirmek verimliliğinin artacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında patik giydiğini görmek keyfin kaçacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı patik giymek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağına patik giymek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün patik giymek başka insanları aldatmasına engel olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir