AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates sökmek

Kahve falında patates sökmek

Kahve falında patates sökmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, umutsuzluğa düşeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında patates sökmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Kahve falında yerden patates sökmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates sökmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalettir.

Kahve falında bahçede patates sökmek aldığı borçların katbekat artacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında patates sökmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında ip sökmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi sökmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hem eğleneceğine işarettir.

Kahve falında kıl sökmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Kahve falında dikişi sökmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir