AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan patates sökmek

Kahve falında topraktan patates sökmek

Kahve falında topraktan patates sökmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan patates sökmek gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Kahve falında topraktan patates sökmek bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede patates sökmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates sökmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, tüm keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında yerden patates sökmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında topraktan soğan sökmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir