AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidi sökmek

Kahve falında kapı kilidi sökmek

Kahve falında kapı kilidi sökmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, problemlerinin çözüleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidi sökmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında kapı kilidi sökmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısını sökmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı sökmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı sökmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı ve kilit görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir