AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl sökmek

Kahve falında kıl sökmek

Kahve falında kıl sökmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıl sökmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kıl sökmek üzücü olaylar yaşanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını sökmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikişi sökmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında havuç sökmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Kahve falında yeşil soğan sökmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek sökmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı sökmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalettir.

Kahve falında oya sökmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir