AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikişi sökmek

Kahve falında dikişi sökmek

Kahve falında dikişi sökmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dikişi sökmek gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Kahve falında dikişi sökmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş sökmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kazak sökmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Kahve falında mezar sökmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sabrını zorlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birşey sökmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, azalacağına delalettir.

Kahve falında azı dişini sökmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, işini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında kapı sökmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında soğan sökmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir