AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip sökmek

Kahve falında ip sökmek

Kahve falında ip sökmek ev taşımaya, sorunların son bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Kahve falında ip sökmek gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında ip sökmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar kağıdı sökmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan diş sökmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gül fidanı sökmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında dişlerinin sökmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının dişini sökmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Kahve falında birşey sökmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında pencere sökmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir