AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede patates sökmek

Kahve falında bahçede patates sökmek

Kahve falında bahçede patates sökmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zorlukların geride kalacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, kulluk derecesinin artmasına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede patates sökmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında bahçede patates sökmek hastalıklara şifa bulunacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında topraktan patates sökmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden patates sökmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates sökmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede patates görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye patates ekmek kazancının bol olacağına, kişinin rahat nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden patates toplamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patates bahçesi görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir