AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden patates sökmek

Kahve falında yerden patates sökmek

Kahve falında yerden patates sökmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kafa dağıtacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yerden patates sökmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Kahve falında yerden patates sökmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede patates sökmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan patates sökmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates sökmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden patates çıkarmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden patates toplamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak sökmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç kökü sökmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir