AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta kutusu görmek

Kahve falında pasta kutusu görmek

Kahve falında pasta kutusu görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta kutusu gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında pasta kutusu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında siyah kutu görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kutu görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kutuda yüzük görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kutu gibi ev görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilek kutusu görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kutu baklava görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çöp kutusu yıkamak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir