AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kutu görmek

Kahve falında siyah kutu görmek

Kahve falında siyah kutu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, insanlara yardım edeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kutu gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında siyah kutu görmek işlerin daha kötüye gideceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, engel tanımayan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yüzük kutusu görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bir kutu görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında karton kutular görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine yorulur.

Kahve falında kutu görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinden kutu almak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir