AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek kutusu görmek

Kahve falında dilek kutusu görmek

Kahve falında dilek kutusu görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında dilek kutusu gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında dilek kutusu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, içebileceğine delalettir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek mumu görmek getirisinden daha fazla olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilek ismi görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulur.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, yeni bir başlangıç yapmaya tabir olunur.

Kahve falında türbede dilek dilemek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir