AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda yüzük görmek

Kahve falında kutuda yüzük görmek

Kahve falında kutuda yüzük görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ileride çok zengin biri olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kutuda yüzük gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Kahve falında kutuda yüzük görmek yeni işlere atılacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Kahve falında siyah yüzük kutusu görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı yüzük kutusu görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yönetici olacağına delalettir.

Kahve falında kutu içinde yüzük görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük kutusu görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, olumsuz haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kutuda yüzük görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek yolculuğa, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir