AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kutu görmek

Kahve falında mavi kutu görmek

Kahve falında mavi kutu görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi kutu gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında mavi kutu görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ahşap kutu görmek çektiği yokluğun unutulacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet eder.

Kahve falında sadaka kutusu görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde balık görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz hediye kutusu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında karton kutular görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir